Dagelijks bewegen is het recept voor een stressarm, gelukkig en gezond leven. Bewegingsplein Westduin biedt programma’s voor jong en oud. Kleinschalig, innovatief en met persoonlijke aandacht. Doe je mee?

Fitness & zwemmen

Voor jong en oud

Motivatie van een groep

bewustzijnsontwikkeling

massage westduin

Massages en energetische intuïtieve healing

Maak gebruik van een heerlijke massage of energetisch intuïtieve behandeling om alle spanning van je af te laten glijden en inzicht te krijgen te krijgen in wat jou niet meer dient. Bij Bewegingsplein Westduin vind je een groot aanbod van verschillende lichaamsgerichte healings om dichter bij jezelf te komen.

Meer informatie
mm-training-personal

Spirit Training/coaching​

Lekker bewegen en tegelijkertijd aan je mentale, emotionele en spiritueel lichaam werken. We bieden je verschillende programma's aan, zowel in een klein groepje of individueel om op een verantwoorde en prettige manier aan je bewustzijnsstaat te werken. Krijg meer energie en voel je lekkerder in je vel.

Meer informatie
zwemmen-index

Zwemmen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zwemlessen en zwemvaardigheids-lessen. Alle lessen zijn kleinschalig van opzet waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Meer informatie

Zwemles

Met onze zwemlessen ontdekt jou kindje water op een speelse manier en leert zelfredzaam te zijn. Bewegingsplein Westduin biedt je unieke groeps- en privélessen  in het zwembad en de zee. Samen ervaar je een gezellige, warme sfeer.

Strandactiviteiten

Verhuur supboard

Ontdek de Noordzeekust en het strand vanaf het water, terwijl je heerlijk peddelt
Te huur

Wat mensen zeggen

google
Teunis ter Maaten
6 augustus 2022

Heerlijke massage gehad.

google
Marcel Visser
28 mei 2022

Kleindochter krijgt er 2x per week zwemles. Lessen worden in kleine groepjes gegeven zodat er voldoende aandacht is voor ieder kind.

google
Tineke Janse
16 mei 2022

Fijn klein zwembad waarin de kinderen stapje voor stapje leren zwemmen

google
Martien le Clercq
21 april 2022

Er is veel aandacht voor het individuele kind. En ook goed overleg tussen ouders en zwemschool.

google
Visje 020
5 april 2022

Ontzettende fijne zwemschool! Een absolute aanrader ! De juffrouwen zijn zeer kundig, professioneel maar vooral heel erg aardig voor de kindjes.. Ze zwemmen in kleine groepjes met indien nodig extra aandacht.. Mijn zoontje had een beetje extra nodig met de schoolslag en dat deden ze heel erg goed en lief.. Mijn zoon heeft met heel veel plezier gezwommen en beide diploma’s gehaald. We gaan kijken of we van de zomer tijd hebben voor C in Zee.. Net zoals onze dochter C in Zee heeft gehaald.. Voor iedereen die hier woont, aan Zee, en kinderen heeft die veel in Zee zwemmen is deze training & diploma een MUST have ..

google
Marleen de Ruiter
20 maart 2022

Heel fijne zwemschool: kleine groepen met veel aandacht voor het kind en wanneer deze op een onderdeel wat extra’s nodig heeft wordt dat direct aangeboden en ingepland. Snelle, directe communicatie met de leiding.

Super fijne zwemschool! In de Corona periode hebben ze de kinderen letterlijk en figuurlijk NIET in de kou laten staan. Dat is nog steeds iets wat ik zo waardevol vind. De kleine groepjes zorgen er voor dat ze aandacht hebben voor ieder kind. Ik raad bewegingsplein westduin aan iedereen aan.

Fijne zwemschool kleine groepjes! Veel aandacht voor de kindjes! Onze dochter wilt graag nog voor C gaan. En onze jongste dochter gaan we ook in schrijven!!

google
sheryl bloem
2 maart 2022

Vindt het een fijne zwemschool, mijn andere dochter ga ik zeker ook hier aanmelden. Ze zijn vriendelijk hebben genoeg aandacht voor de kindjes en de kinderen hebben het ook naar hun zin. Kortom een hele fijne school.

google
Marry Fermont
22 januari 2022

Fijne zwemschool waar onze dochter met plezier naar toe is gegaan en heel snel haar diploma had. Ze vond het doodeng om te beginnen, maar daar gingen ze super goed mee om. Aanrader!

google
Faraha Fatih
30 november 2021

Onwijs goeie zwemschool!!! Mn meisje was erg bang in het begin maar ze hebben een waterrat van haar gemaakt nu!! Heerlijk om te zien! Pas haar A diploma en binnenkort haar B. Ik kan me geen betere zwemschool wensen.

google
Wieteke van der Male
30 november 2021

Ons dochtertje heeft met heel veel plezier gezwommen. Eventjes had ze het wat moeilijk en durfde niet meer onder water maar na jullie positieve inzet kwam ze hier overheen. Bedankt voor jullie inzet om ondanks alle corona maatregelen de zwemles toch door te laten gaan! Haar A is binnen nu over twee weekjes voor haar B dit moet zeker lukken!

google
Jessica Veldman
27 november 2021

Hele fijne zwemschool! Beide kindjes hebben met plezier les gehad. Onze dochter brak na 4 lessen haar been en nadien hebben ze haar gewoon met een paar extra privélessen weer kunnen laten aansluiten bij haar groepje. Allemaal zonder extra kosten. Mijn zoontje wordt op veel plekken buiten de groep geplaatst doordat hij lastig met zijn emoties omgaat. Maar deze juffen draaien hun hand hier niet voor om, sluiten hem niet buiten en laten hem in zijn waarde. Ze hebben de rust en het geduld voor ieder kind, ook als je misschien een wat andere benadering nodig hebt. En dan wordt er zelfs nog geregeld dat hij op een rustiger moment kan oefenen én afzwemmen in Goes!

google
Beffie 007
23 november 2021
google
martijn van koeveringe
23 november 2021

Zeer tevreden over deze zwemschool. Ze observeren het kind goed. Lukt het niet om met de groep mee te gaan dan word dat snel gesignaleerd. Onze zoon heeft heel veel baat gehad bij de privélessen die hij kreeg. Waardoor zijn achterstand klein bleef en toch zijn diploma binnen de 9 maanden kon halen! Zeker aan te bevelen!

google
Tamara Hage
23 september 2021
google
Inge Sengers-Raar
29 juni 2021

Wij hebben genoten van de ontspanningsmassage van Jolanda! Voor iedereen aan te bevelen. Heerlijk genieten.

google
bas_dijkstra
17 juni 2021
google
R De Bruin
8 juni 2021

Fantastisch om het enthousiasme van onze zoon te zien, na het behalen van zijn A-diploma! Bedankt voor de de professionele begeleiding

google
Jitske Koenraads
30 maart 2021

Fijne massage waarbij je echt tot rust komt. Was heerlijk na een flinke fietstocht totaal te kunnen ontspannen. Echte aanrader!

google
Cindy Franssen
21 oktober 2020

Super fijne zwemschool, kleine groepen en fijne sfeer. Erg blij mee, beide kinderen vinden het ook erg leuk en fijn ?

Een hele fijne zwemschool. Kinderen zwemmen in kleine groepjes zonder afleiding, omdat het bad afgesloten is. Via een TV-scherm kunnen de ouders de lessen volgen. Fijne juffen en goede begeleiding.

Social feed (instagram)