Wij werken in kleine groepjes, waardoor ieder kind veel persoonlijke aandacht krijgt. Op speelse wijze wordt zwemmen aangeleerd met de normen van het zwem-ABC.

Zwemmen 23

De doelstelling is dat het kind veilig te water kan gaan en zelfredzaam is. De lesvorm is volledig op het niveau van jouw kind afgestemd.

Zwemmen 16

In Zeeland is zwemmen een basisvaardigheid. Bij ons vind je een speciaal programma voor scholen zodat ieder kind veilig kan leren zwemmen.

Zwemmen 28

Het is nooit te laat om te leren zwemmen! Wij bieden je de mogelijkheid of gelegenheid om te leren zwemmen of een zwemdiploma te halen. Zwemles onder deskundige begeleiding.  

Zwemmen

Hydrotherapie zwemles

Hydrotherapie gecombineerd met zwemles is speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis of lichamelijke beperking. Het doel is het halen van een certificaat of zwemdiploma.

Zwemmen 8

Peuter survival

Ouder- en kindzwemmen kan al met kinderen vanaf twee jaar. Bewegen op muziek, spelletjes spelen en liedjes zingen is de ideale manier om jouw kindje kennis te laten maken met zwemwater.

Zwemmen 29

C in Zee

Met C in Zee leer je goed zwemmen in open water. Je leert hoe je moet omgaan met allerlei weersomstandigheden, scheepvaart, stroming en troebel water.

c-in-zee-branding