Spelen op de Paardekreek

Op De Paardekreek vind je diverse faciliteiten voor jong & oud, kinderen (én ouders) hoeven zich op het park geen seconde te vervelen. Wat dacht je van onze binnenspeeltuin, de grote buitenspeeltuin of het strandje met airtrampoline?

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin is het gehele jaar geopend en is een ruimte waarin kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Gegarandeerd speelplezier!

Buitenspeeltuin

Een grote buitenspeeltuin met stoere klimpiramide, klimrekken, schommels en trampolines. Wanneer de kinderen eenmaal aan het spelen zijn in de reuze zandbak... Probeer ze er dan maar eens uit te krijgen!

Strandje & airtrampoline

Zandkastelen bouwen of lekker van het zonnetje genieten doe je op het privéstrandje van de Paardekreek. Ook vind je hier onze airtrampoline, spring meters hoog en voel je zo vrij als een vogel!

Grand Café de Paardekreek

Genieten van een lunch, diner of borrel doe je bij Grand Café en Snackbar de Paardekreek. Hier kan je vertoeven op één van de terrassen of binnen in het restaurant zelf. Voor vers bereide steenovenpizza’s, hamburgers, frites of ijs kan je terecht in de snackbar.

Supermarkt

Het park beschikt over een supermarkt met een ruim assortiment. Van april tot en met oktober kun je dagelijks terecht voor verse broodjes en andere benodigdheden. In de wintermaanden kan je terecht bij de Spar supermarkt in het dorp.