Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Golden Tulip Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch, multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is.

Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een
gemotiveerde en enthousiaste

Zwemonderwijzer m/v

voor 10 tot 20 uur per week

Je laat je uitdagen door het ontwikkelen, voorbereiden, uitvoeren, begeleiden en evalueren van:

  • diverse zwemlessen binnen het Zwem ABC aan kinderen en volwassenen;
  • afnemen examens

Je verstrekt informatie aan ouders, verzorgers en onderwijzend personeel over de vorderingen van de deelnemers en houdt daarbij het online scoresysteem bij. Na de zwemlessen zorg je voor de hygiëne binnen de accommodatie. Als zwemonderwijzer(es) neem je ook examens af als lid van de beoordelings- of organisatiecommissie. Bij gebleken geschiktheid kan de functie worden uitgebreid met administratie- en receptietaken.

Functie eisen:

Als geschikte kandidaat heb jij:

  • een afgeronde opleiding CIOS of Sport en Bewegen met aantekening zwemmen, zwemonderwijzer KNBZ, instructeur Zwem ABC NBZ / NPZ-NRZ, ALO, zwemleider B of gelijkwaardig;
  • de vaardigheden om helder te communiceren en goed met mensen om te gaan;
  • de bereidheid om als teamspeler werkzaamheden van collega’s op je te nemen als de situatie hierom vraagt.
  • een ruime mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • per direct beschikbaar.

Bovendien beschik je over een resultaatgerichte instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je sociaal en geduldig. Naast een omgevingsbewuste instelling ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden

Een informele sfeer waar je de gelegenheid krijgt om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. Een enthousiast team die elkaar durft aan te spreken om het optimale resultaat te bereiken. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het allerleukste is natuurlijk dat jij kinderen leert zwemmen zodat zij veilig zijn in en om het water.

Wil je reageren?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden?  Dan ontvangen wij graag je motivatie met je cv per mail via info@bewegingspleinwestduin.nl.
De sluitingsdatum voor deze vacature is 12 september 2016.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nills Pleyte, directeur, op telefoonnummer +31 (0)6 21665069.
Wil je meer weten over Bewegingsplein Westduin, kijk dan op www.bewegingspleinwestduin.nl.