Altijd op de hoogte

Privé zwemschool  Westduin maakt gebruik van een zwemscoresysteem. Als ouder kun je hiermee online de voortgangen je kind bij de zwemles volgen. Wij zien dat hiermee kinderen gestimuleerd worden in het leerproces.

 Bij de  start van de zwemlessen krijg je een persoonlijke login en toegangscode. Op de persoonlijke pagina staat een overzicht van de aanwezigheid in de lessen, het niveau en de vaardigheden van jouw kind. Beheerst jouw kind een onderdeel voldoende?  Dan verschijnt hierbij een smiley. Je kunt zelf de smiley wijzigen in een ander symbool. Wanneer jouw kind alle smileys heeft behaald, dan kan hij of zij diplomazwemmen op korte termijn.

Meld je bij verhindering van een les minimaal zes uur van tevoren af in de Zwemscore. Het inhalen van deze les is verplicht, hiervoor kun je een nieuw tijdstip inplannen. Wil je in aanmerking komen voor de garantieregeling? Dan moet 90% van de lessen gevolgd zijn en aan de betalingsverplichting te zijn voldaan. Met de het zwemscoresysteem heb je altijd een actueel overzicht in de hoeveelheid gevolgde lessen en de vorderingen van je kind.

*Deze garantieperiode geldt alleen voor kinderen die les volgen in het reguliere onderwijs. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Informatie 1