Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch, multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is.

Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega.

Personal trainer, bootcamp instructeur en fitness coach ‘moeder in balans’

M/V
Uren in overleg.

Je laat je uitdagen door het ontwikkelen, voorbereiden, uitvoeren, begeleiden en evalueren van de volgende concepten en trainingen:

– Moeder in balans, after birth recovery training
– Leefstijl coaching
– Personal training
– Bootcamp groepen

Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ‘moeder in balans’ programma, begeleidt klanten van Bewegingsplein Westduin die zich inschrijven voor de verschillende programma’s of personal training volgen en begeleidt groepen op het strand en tijdens de wekelijkse bootcamps. Je houdt van bewegen en bent in staat om zelfstandig oefeningen en programma’s op te zetten en uitleggen. Vanzelfsprekend heb je grote affiniteit met de periode rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap. Ook een uitgebreide interesse in een gezonde leefstijl en sport kan hierin natuurlijk niet ontbreken.

Functie eisen:

Als geschikte kandidaat heb jij:

-Een afgeronde opleiding tot personal trainer en minimaal Fitness trainer A, fitness trainer en B is een pré.
-Een afgeronde opleiding in de richting van voedingsdeskundige of voedingsconsulent is een vereiste.
-Minimaal 1 jaar ervaring met het uitvoeren van groepsbegeleiding, ervaring met 1-op-1 begeleiding is gewenst
-De vaardigheden om helder te communiceren en goed met mensen om te gaan
-De bereidheid om als teamspeler werkzaamheden van collega’s op je te nemen als de situatie hierom vraagt
-Een ruime mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Verder beschik je over een klantgerichte instelling, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je sociaal en geduldig. Naast een omgevingsbewuste instelling ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. ZZP’ers zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Bij Bewegingsplein Westduin liggen de sportieve uitdagingen voor het grijpen! De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. Wij zijn een team waarin we elkaar aanspreken om het optimale resultaat te bereiken.
Wij bieden je een marktconform salaris.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie met je cv per mail via jvb@bewegingspleinwestduin.nl. De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 november 2019.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jolanda van Belzen, directeur, op telefoonnummer +31 (0)6 21665069. Wil je meer weten over Bewegingsplein Westduin, kijk dan op www.bewegingspleinwestduin.nl.